Осмо коло: ФК “Младост” Гацко- ФК “Фамос” Војковићи 3:2

Домаћа Младост је у 8. колу Друге лиге РС група „Исток“ угостила екипу ФК „Фамос“ из Војковића. Играчи домаћина су показали на моменте добру игру што су крунисали са три постигнута поготка. У 5. минуту Николић постиже први погодак за вођство од 1:0. У 42. минуту исти играч постиже свој други погодак за вођство од 2:0, што је био резултат првог полувремена. У 57. минуту Горановић постиже погодак за вођство од 3:0. Након тога гости преузимају иницијативу и са два брза поготка у 72. и 73. минуту преко Бјелице смањују резултат на 3:2. На крају ипак заслужена побједа домаћина над неугодном екипом Фамоса.

Стријелци: Николић у 5. и 42. минуту, Горановић у 57. минуту за Младост, Бјелица у 72. и 73. минуту за Фамос.

Судије: Видаковић, Текић и Милошевић (Зворник).

Жути картони: Братић, Ћеранић, Авдаловић и Салатић за Младост.

Младост је играла у саставу: Гузина, Николић, Новаковић, Салатић, Дракул, Горановић, Братић (од 76. минуте Куљић), Вуковић (од 74. минуте Делић), Авдаловић, Гузина Ј, (од 81. минуте Вишњевац) Ћеранић.

Након одиграних 8. кола на првом мјесту је екипа ФК „Јединство“ из Брчког са 24 бода. Младост се налази на четвртом мјесту са освојених 13 бодова.

У наредном 9. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра  у суботу 06. октобра са почетком у 15:30 часова, фудбалери Младости гостују у Сокоцу гдје се састају са домаћом екипом ОФК „Гласинац 2011“.