Општина Гацко: У понедељак и уторак потписивање уговора о стипендирању

На расписани Конкурс за додјелу студентских стипендија за школску 2017/2018 годину, који је Општина Гацко расписала 31. 08. 2018. године  и који је био отворен до 14.09.2018. године, пристигло је, укупно, 227  студентских захтјева. Након провјере свих пристиглих захтјева, утврђено је да од укупног броја студената који су конкурисали за додјелу стипендије, 224 студента испуњавају услове за добијање стипендије.

Обавјештавају се студенти који су испунили услове прописане конкурсом да ће потписивање Уговора о стипендирању бити уприличено у понедељак и уторак (25. и 26. фебруара), у периоду од 9 до 15 часова, у сали Скупштине општине Гацко.

Уговоре о стипендирању умјесто студената који су, евентуално одсутни, могу потписати чланови уже породице, првенствено родитељи. Приликом потписивања уговора потребно је имати:

  • личну карту родитеља који потписује умјесто студента
  • копију текућег жиро рачуна, односно картице, са печатом и потписом банке код које је рачун отворен 
  • СВИ СТУДЕНТИ КОЈИ СУ ПРИЛИКОМ ПРЕДАЈЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ПРЕДХОДНИ КОНКУРС ЗА ДОДЈЕЛУ СТИПЕНДИЈА КОЈИ ЈЕ РАСПИСИВАЛА ОПШТИНА ГАЦКО (ШКОЛСКА 2016/2017), ПРЕДАЛИ КОПИЈУ ТЕКУЋЕГ ЖИРО РАЧУНА, У СЛУЧАЈУ ДА БРОЈ НИСУ МИЈЕЊАЛИ, ИСТИ НЕ МОРАЈУ ДОСТАВЉАТИ ЈЕР СЕ ВЕЋ НАЛАЗИ У АРХИВИ ОПШТИНЕ.

Без личне карте и достављеног жиро рачуна корисника стипендије, потписивање уговора неће бити могуће.

У прилогу обавјештења налази се ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА студената који су стекли  право добијања студентске стипендије за школку 2017/2018. годину, а које додјељује Општина Гацко. Прелиминарна ранг листа налази се и на Огласној табли Општине Гацко.

За све евентуалне недоумице или жалбе студенти се могу обратити Одјељењу за привреду финансије и друштвене дјелатности Општине Гацко, односно Самосталном стручном сараднику за друштвене дјелатности и статистику, Милану Никчевићу, канцеларија број 25, трећи спрат, или на број 059/472 – 436, локал 306.