Општина Гацко: Набавка материјала за реконструкцију оштећене куће породице Миловић

Општина Гацко из буџета обезбиједила је средства за набавку и испоруку материјала за реконструкцију и санацију пожаром оштећене куће у Автовцу, власника Милимира Миловића. Према ријечима замјеника начелника општине Гацко, Радоице Антуновића, проведен је поступак јавне набавке, уговор са добављачем материјала је потписан, а средства у висини од 12.500 КМ обезбијеђена су из буџета општине.

„Као и у многим другим ситуацијама, и овај пут смо пружили помоћ и испунили моралну обавезу према угроженим категоријама. Уколико се укаже потеба, помоћи ћемо и у наставку реализације овог пројекта“, рекао је Антуновић.

Из предузећа “Сафир” д.о.о. Гацко, које је поступком јавне набавке изабрано као најповољније, биће набављен и достављен сав неопходан материјал за обнову куће Миловића.

Подсјећамо, у Автовцу је прошле године у октобру мјесецу изгорела кућа шесточлане породице Миловић. Упркос брзој интервенцији Ватрогасне јединице Гацко, кров куће је урушен, а ватра је захватила све просторије. Повријеђених није било.

Ово није први случај да Општинска управа општине Гацко помаже оне најугроженије.

Подијелите вијест