Омладинска лига: Младост боља од Неума

У 14. кoлу које је одиграно јуче у Гацку, омладинци Младости угостили су вршњаке НК “Неум” из Неума. Домаћини су били успјешнији у оба сусрета и забиљежили побједе. Кадети Младости су побиједили резултатом од 3:2, а јуниори резултатом 3:1.

Након 13 одиграних утакмица, кадети заузимају 13. мјесто на табели са освојених 13 бодова. На првом мјесту, без пораза, су кадети НК “Бранитељ” из Мостара са 37 бодова.

Јуниори заузимају 10. мјесто на табели са освојених 18 бодова, док су на првом мјесту, без пораза, јуниори НК “ГОШК” из Габеле са 42 бода.

Одгођена утакмица са НК „Бранитељ“ из Мостара одиграће се у четвртак 14. новембра са почетком у 11:00 сати за кадете и 13:00 сати за јуниоре.

У 15. колу које се игра у недељу 17. новембра, омладинци Младости ће гостовати у Чапљини, гдје ће се састати са вршњацима НК “Чапљина” из Чапљине.

И најмлађе селекције су биле активне протеклог викенда. Пионири, предпионири и школа фудбала, гостовали су у Стоцу гдје су се састали са вршњацима домаћег НК “Столац”. Пионири Младости су играли неријешено, 2:2. Предпионири Стоца су побиједили своје вршњаке из Младости резултатом 7:0, док је школа фудбала домаћина је била боља, и побиједила резултатом 3:1.

Подијелите вијест