Окончан још један фудбалски спектакл са мартинелама

Највећи спортски догађај у нашем граду “Гацко фудбалски град 2022” завршен је финалним сусретима у понедељак вече. Утакмице на монтираном терену са мартинелама одиграла је 41 екипа и то 17 екипа сениора, 20 дјеце и четири екипе жена.

Најбоља је била екипа “Но – Mи љетња башта Требишњица” која је у финалу побиједила “Wwin” Гацко резултатом 9:5.

Побједничка екипа добила је награду од 2.000 марака, а најбољи играч турнира, Срђан Драшковић из побједничке екипе, награду у вриједности 500 марака.

Женска екипа “Wwin” Гацко у финалу је била боља од екипе “Инвест Глобал” коју је савладала резултатом 5:3 и освојила рафтинг викенд у кампу РТ.

Радан Симуновић, наш суграђанин који овај спортски догађај већ четврти пут организује у сарадњи са ЈУ “Културно спортски центар” Гацко, након завршетка турнира, истиче да је поносан и задовољан.

„Оборили смо све рекорде како по посјећености, тако и по броју учесника и имамо тенденцију раста. Сваки дан је на теренима било између 500 и 700 гледалаца, а финалног дана пратило нас је преко 1000 људи. Наша манифестација постаје традиција и јако сам задовољан због тога“, рекао је Симуновић.

“Гацко фудбалски град 2022” организује се у оквиру манифестације “Културно – спортско љето”, а главни покровитељи су Општина Гацко и Рудник и Термоелектрана Гацко.

(Фотографије преузете са Инстаграм налога Гацко фудбалски град 2022)

Подијелите вијест