ОКК „Гацко“: Задовољни првим дијелом сезоне

Протеклог викенда у оквиру Прве лиге РС, ОКК “Гацко” одиграо је последњу такмицу у првом дијелу сезоне. Екипа омладинског кошаркашког клуба „Гацко“, овај дио сезоне је завршила на седмом мјесту, са шест побједа и шест пораза.

„Узимајући у обзир све проблеме које смо имали од почетка сезоне, повреде, изостанак играча због оправданих разлога, задовољани смо резултатом и начином на који смо одиграли први дио сезоне, иако смо могли имати коју побједу више. То говорим због чињенице да на пет утакмица нисмо играли комплетни, два до три играча из стартне поставе били су спријечени да играју због горе наведених разлога. Морам нагласити да је наша екипа састављена од момака из Гацка и да више од пола екипе чине јуниори који су уз пет, шест старијих играча дали пуни допринос како на тренинзима тако и на утакмицама“, истакао је тренер, Александар Мастиловић.

На почетку сезоне, основни циљ кошаркаша ОКК „Гацко“ био је опстанак у лиги, и за сада можемо рећи да су на добром путу да то и остваре, а како кажу, сваку указану прилику за бољи резултат ће паметно искористити.

За предстојеће празнике играчи ће добити десетак дана паузе, а након тога крећу са припремама за други дио сезоне који почиње 02. фебруара, када им у госте долази екипа  КК „Рудар“ из Угљевика.

ОКК „Гацко“ захваљује се свим навијачима на досадашњој подршци, и честита им долазеће празнике.