ОК “Гацко”: Одбојкаши поражени у Какњу

У првом сусрету четвртфинала плеј-офа Премијер лиге БиХ, одбојкаши Гацка су поражени у Какњу резултатом 3:0. Иако је коначан резултат висок, на терену је било веома неизвјесно.

У првом сету, екипа Какња је имала предност од 6 поена, све до завршнице сета када наши одбојкаши и поред жутог картона, успијевају добром игром да престигну ривала и поведу 22:21. Међутим, домаћини имају више среће и први сет завршавају резултатом 25:23.

У другом сету, одбојкаши Гацка су заиграли одлично и стекли велику предност од 18:9. Међутим, несхватљивим падом у њиховој игри и грешкама, као својим тако и судијским, ривалу омогућавају да дође до резултата 22:22. Судије Какњу додјељују поен који је припадао нашим одбојкашима, а потом Гачанима додјељују и црвени картон, тако да Какањ осваја поен без игре и осваја други сет.

И почетак трећег сета забиљежен је у знаку судија, који додјељује жути картон нашим одбојкашима. И у овом сету виђена је велика неизвјесност, све до завршнице сета када домаћи праве серију и освајају сет са 25:22.

Из клуба позивају вјерне навијаче да их подрже у реванш мечу, који је на програму у петак 21. марта у Спортској дворани у Гацку, а евентуална мајсторица ће се играти дан касније, такође у Гацку.