ОФК „Гласинац 2011“ Соколац- ФК „Младост“ Гацко 2:2

Фудбалери Младости су у 21. колу Првенства Друге Лиге група „Исток“ гостовали на Сокоцу гдје су се састали са домаћом екипом ОФК „Гласинац 2011“.

Након 90 минута занимљиве игре утакмица је завршена неријешеним резултатом 2:2. Шансе за постизање голова редале су се на обје стране али су домаћини први постигли погодак у 11. минуту. Стријелац је био Арбиња Стефан. На други погодак се чекало до 44. минута када је исти играч повећао на 2:0. Почетак другог полувремена припада екипи Младости која постиже два поготка за свега пет минута. Прво је стријелац био Лозо Дејан у 62. минуту за 1:2, а изједначујући погодак је постигао најбољи стријелац Дракул Марко у 67. минуту што је био и коначан резултат утакмице 2:2. До краја утакмице било је још шанси за постизање голова.

Младост је играла у саставу: Шуковић, Мрковић, Шиљеговић,Сушић, Дангубић (од 90. мин. Авдаловић), Дубљевић, Петковић, Дракул, Горановић, Комненић и Лозо.

Фудбалери Младости тренутно су на 6. мјесту са 27 освојених бодова.

У наредном 22. колу Првенства Друге Лиге група „Исток“ које се игра у суботу 16. априла са почетком у 15:30 часова фудбалери Младости дочекују екипу ФК „Локомотива“ Брчко.

У утакмици 12. кoла прољетног дијела првенства Омладинске лиге група „Југ“ које је одиграно у недељу, 10. априла кадети и пионири Младости су гостовали на Сокоцу гдје су се састали са домаћом екипом ОФК „Гласинац 2011“. Кадети домаћина су били бољи и побиједили резултатом 2:0, а пионири Младости су побиједили резултатом 3:0.

У следећем, 13. колу које се игра у недељу 17. априла Омладинци Младости су домаћини екипи ФК „Рудо“ из Рудог. Утакмице почињу у 10:00 сати за пионире и у 12:00 сати за кадете.