Одржан солистички концерт Ђурђице Бабић

Синоћ је у концертној сали Парохијског дома у Гацку одржан солистички концерт наше суграђанке, Ђурђице Бабић.

На репертоару су се нашле познате композиције као што су “Fantom of the opera”, арија из опере “Kармен”, композиције из филмске музике, “Аве Мариа”, а публика је могла чути и дјела Моцарта, Герсвина, Бизеа, Шуберта, Вивалдија.

„Јако сам задовољна. Прије свега, драго ми је што смо све успјели да организујемо. Хвала Бошку на посвећености, хвала професорици Маји на сарадњи. Атмосфера је била одлична, као да нас је музика све зближила. Публика је одлично реаговала, што нам је био и циљ. Упућени су нам дивни коментари који нас храбре да наставимо даље и дефинитивно дају до знања да се сав труд исплатио”, истакла је Ђурђица.

Припреме за концерт су трајале непуна два мјесеца, а жеља им је, како кажу, да њихови концерти постану традиција у Гацку, и да их публика по томе памти.

„Музика оплемењује и усрећује. На крају дана је једино важно да сте испуњени због оног што радите, шта год то било, да сте квалитетно искористили тај дан и да сте дали све од себе. Будите сигурни да ће онда и награда доћи“, додала је Ђурђица.

Гост концерта био је Бошко Тепавчевић, баритон, а на клавиру их је пратила њихова професорица, Маја Стојановић,  професор у музичкој „Свети Роман Мелод“.

Подијелите вијест