Одржан састанак са новоизабраним вршиоцима дужности директора јавних установа

Данас је у кабинету Начелника Општине Гацко одржан састанак са новоизабраним вршиоцима дужности директора јавних установа, који су именовани на јучерашњем скупштинском засједању.

Према ријечима начелника Општине, др Огњена Милинковића, састанак је био радног карактера и имао је за циљ упознавање новоименованих на ове функције са менаџментом Општине, стратегијом развоја у наредне четири године и планом рада у првом периоду.

“Нови директори су упознати са јако тешком финансијском ситуацијом у општини, као и са планом штедње и уштеда у наредном периоду. Тек је изгласан Нацрт буџета, а чим се нађе на јавној расправи, новоизабрани представници ових установа моћи ће да учествују у изради буџета достављањем приједлога и сугестија шта је потребно и шта је оно што општина може уврстити у буџет”, рекао је Милинковић, који је са новим менаџментом јавних установа разговарао у присуству свог замјеника, савјетника и начелника Одјељења за привреду, финансије и друштвене дјелатности.

Подсјећамо, на јучерашњој Другој редовној сједници Скупштине општине Гацко, разријешени су дужности директори шест јавних установа са подручја општине и именовани нови вршиоци дужности.

Подијелите вијест