Одличан пласман представника Општине Гацко на радничким играма

У Бањи Врућици код Теслића завршени су Четврти спортски сусрети радника Синдиката управе Републике Српске, на којима се такмичило 388 учесника из Републике Српске.

Радници су се такмичили у малом фудбалу, кошарци, стоном тенису, куглању, пикаду, пливању, шаху и другим спортским активностима, а најбоље резултате постигла је екипа Синдиката бањалучке Градске управе.

Друго мјесто заузела је екипа Синдиката Фонда пензијског и инвалидског осигурања Српске, а треће мјесто припало је Синдикату општине Гацко.

Према ријечима предсједника Синдиката општине Гацко, Жељка Поповића, наша општина је учествовала у континуитету све четири године, а учешће је узело око 100 радника. Игре су оствариле циљ када је у питању дружење уз такмичарски дух и размјена искустава са колегама из других општина. Одржан је радни састанак са руководством синдиката присутних општина и сагледавање ситуације по питању положаја радника.

Резултати:

Куглање (мушкарци): 6. мјесто;

Пикадо (мушкарци): 6. мјесто;

Пикадо (жене): 2.  мјесто;

Пливање (мушкарци): 6. мјесто;

Пливање (жене): 3. мјесто;

Стрељаштво (мушкарци): 6. мјесто;

Стрељаштво (жене): 4. мјесто;

Баскет (жене): 5. мјесто;

Одбојка (мјешовита екипа): 1 мјесто;

Стони  тенис (мјешовита екипа): 5. мјесто;

Шах (мјешовита екипа): 2. мјесто;

Стони тенис (жене): 10. мјесто;

Стони тенис (мушкарци): 5.мјесто;

Кошарка (мушкарци): 3. мјесто;

Мали фудбал (мушкарци): 9. мјесто.

Представници општине Гацко су остварили добре резултате, али како кажу, најбитније је  дружење,  јачање пријатељства, солидарности и јединства синдиката, што је више од сваког спортског резултата.