Одбојкаши поражени у дербију

У дерби мечу једанаестог кола Првенства Бих за одбојкаше, одбојкаши Гацка су у Гацку поражени од екипе Младости из Брчког резултатом 1:3. По сетовима је било 26:24,19:25,23:25,18:25.

Био је ово занимљив меч, сусрет двије првопласиране екипе на табели, у коме су гости на крају славили. Први сет је након велике борбе припао нашим одбојкашима док је други Младост ријешила у своју корист и изједначила резултат на 1:1. У трећем сету је такође виђена велика борба и нијансе су одлучиле да он припадне Брчацима резултатом 25:23. Био је ово преломни дио меча па су гости четврти сет рутински привели крају и славили.

Ово је било уједно и последње коло у овом дијелу сезоне након кога одбојкаши Гацка заузимају за њих сјајно друго мјесто на табели. Из клуба поручују да су више него задовољни резултатима у првом дијелу сезоне. Истичу да би овај пласман можда чак и био бољи да није било великих проблема са повредама и захваљују се вјерној публици која их у сваком мечу бодри у великом броју.

Одбојкаши Гацка су тренутно најбоље пласирани спортски колектив из Херцеговине. Првенство се наставља 31. јануара. 2015. године.