ОБО Гацко: Настављају се избори у мјесним одборима

На основу Одлуке о расписивању и провођењу избора у Борачкој организацији Републике Српске,  а у складу са чланом 47. и чланом 28. став 2. Статута БОРС-а, наставља се провођење  избора у Општинској борачкој организацији Гацко у мјесним борачким организацијама.

До сада су проведени избори у мјесним борачким организацијама Врба, Степен и Автовац.

Општинска борачка организација Гацко је на основу Одлуке БОРС-а , 17. маја донијела Одлуку о провођењу избора и у наредном периоду насављају се избори у мјесним борачким организацијама и то:

У сриједу, 31. маја одржаће се Изборна скупштина борачке организације мјесног одбора “РУДНИК И ТЕ ГАЦКО“ у РАДНИЧКОЈ САЛИ УПРАВНЕ ЗГРАДЕ, са почетком у 14 часова.

Истог дана, са почетком у 19 часова одржаће се Изборна скупштина борачке организације мјесног одбора ГАЦКО у сали Парохијског дома са почетком у 19 часова.

Изборни циклус у Општинској борачкој организацији завршава се у суботу 3. јуна, када је планирано одржавање Изборних скупштина у мјесним борачким организацијама:

  • НАДАНИЋИ, у просторијама Основне школе у Наданићима са почетком у 14 часова;
  • ФОЈНИЦА, у просторијама Основне школе у Фојници са почетком у 16 часова;
  • БРЉЕВО (нови термин одржавања из оправданих разлога) у просторијама Основне школе на Брљеву са почетком у 20 часова.

Позивамо борце, ратне војне инвалиде и чланове породица погинулих бораца Одбрамбено – отаџбинског рата Републике Српске да се одазову и присуствују Изборним  Скупштинама.

 

Подијелите вијест