Најава: Пројекција филмова „Пчелица Маја“ (3Д) и „Дракула-Неиспричана прича“

ЈУ „Културно-спортски центар“ Гацко у сарадњи са „Путујућим 3Д кином“, у уторак 4. новембра приказује два филма.

Посјетиоци моћи погледати анимирани филм „Пчелица Маја“ у 3Д технологији и акциони спектакл „Дракула: Неиспричана прича“.

Темини пројекција су у 18:00 и 20:00 сати.

Цијена улазнице је 4 КМ.

Филм за најмлађе, „Пчелица Маја 3Д“, биће приказан у 18:00 часова, а синхронизован је на српски језик. У овом филму, млада пчелица Маја је несташна и неће да поштује правила кошнице. Једно од правила је и да не вјерује осицама које живе изван пољане. Кад Краљевски матични млијеч буде украден, осе ће бити главни осумњичени, а посумњаће и да им је Маја помогла у томе. Нико неће стати у њену одбрану осим њеног другара Вилија. Послије дугог путовања препуног авантура до кошнице оса, Маја ће успети да спријечи рат између пчела и оса у посљедњем тренутку и пронађе кривца.

Од 20:00 часова посјетиоци ће моћи погледати филм „Дракула: Неиспричана прича“ који је овог мјесеца један од најгледанијих филмова у америчким кинима. Филм “Дракула: Неиспричана прича” доноси до сада непознату људску страну влашког принца Влада III Тепеша, рођеног у Трансилванији 1431. године, који се жртвовао силама Таме како би спасио своје најближе, али и свој народ. Љубав према најближима, тешка позиција током турских освајања те одлука коју је морао донијети главне су теме овог атрактивног филма са одличном глумачком поставом који доноси потпуно нове детаље о животу популарног књижевног лика око којег се и данас ломе копља да ли је заиста постојао или је само плод маште писца Брама Стокера.