Најава: Пројекција филма “На млијечном путу”

У петак, 10. марта, у Дому културе у Гацку биће приказано дуго очекивано остварење, филм “На млијечном путу” сценаристе и редитеља, а овај пут и главног глумца Емира Кустурице. Филм ће бити приказан у двије пројекције, и то –  17.00 и 20.00.

Због великог интересовања, карте су у претпродаји сваког радног дана у времену од 08.00-15.00 часова, као и сат времена прије пројекције филма.

Цијена улазнице 4 КМ.

Филм прати причу о животу једног човјека у три различита животна периода – у времену које је провео као срећни мљекаџија током рата, опасним авантурама и романси са вољеном женом и потоњем монашком животу, када се осврће на бурну прошлост – како своју, тако и своје земље.

У филму су приказане три истините приче које су сједињене у једну цјелину – о жени која је бјежала од официра међународних снага у БиХ који је у њу био заљубљен, затим о Србину из Коњица, који је тјерао овце у минско поље да би га прешао и трећа о човјеку из Авганистана, који је преживио хранећи змије.

У причи о љубавном троуглу и ратном разарању деведесетих година 20. вијека на овим просторима, главне улоге тумаче Емир Кустурица, Моника Белучи, Слобода Мићаловић, Предраг Мики Манојловић.

 

Подијелите вијест