Најава: Почиње обиљежавање Недјеље дјетета

Данас је у просторијама Центра за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно” одржан састанак о плановима за обиљежавање манифестације Недјеља дјетета, под слоганом “Дјечији свијет – мој свијет”, која је ове године планирана у периоду од 02. до 08 октобра.

Састанку су присуствовали представници Центра за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно”, ЈУ “Дјечији вртић” и представници ОО Црвеног крста Гацко.

Договорен је следећи програм обиљежавања, који је подложан промјенама у зависности од временских услова:

Сриједа, 04.октобар, са почетком у 10:30 часова – “Игре без граница”, које ће се одржати у дворишту Центра за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно”. Реализацију ове активности додатно ће помоћи ученици Основне и Средње школе, а који су волонтери Црвеног крста и Центра за дјецу са посебним потребама.

Четвртак, 05.октобар, са почетком у 10 часова – шетња кроз град (са балонима на којима ће бити исписане поруке). У току шетње, планирана је и посјета Општини Гацко и дружење малишана Дјечијег вртића са замјеником начелника.

Петак, 06.октобар, са почеком у 10 часова – културно-умјетничка приредба “Дјеца дјеци”, у просторијама Дјечијег вртића.

Организатори позивају све заинтересоване грађане наше општине да подрже ову манифестацију и буду дио планираних активности.

Подијелите вијест