Најава: Хуманитарни новогодишњи базар “Руке моје дарују да подрже живот”

ЈПУ “Дjeчији вртић” Гацко организује други Хуманитарни новогодишњи базар “Руке моје дарују да подрже живот”, у сарадњи са Основном школом “Свети Сава”, СШЦ “Перо Слијепчевић”, Центром за дjецу са посебним потребама “Растимо заједно” и ЈУ Културно – спортски центар.

Овим путем, организатори позивају све грађане, самосталне предузетнике, угоститељске власнике, трговачке предузетнике, власнике фризерских, козметичких и других облика дjеловања да се пријаве и заједно са нашим малишанима узму учешће на Хуманитарном новогодишњем базару.

Сви који желе да учествују на било који начин у једној причи која обухвата хуманост, креативност, даривање, празнично расположење и желе да њихови радови буду изложени на продајним штандовима, могу се пријавити на контакт телефон Дjечијег вртића 059-472-750 или у просторијама истог до 11. децембра.


Манифестација је планирана 25. децембра од 10 часова до 15 часова на платоу испред Храма Свете Тројице, уз прилагођен културни програм, а поштујући епидемиолошке мјере ЈУ Института за јавно здравство РС.

Сав новац прикупљен на базару биће уплаћен Марку Вучковићу (1987. годиште) младићу из Билеће коме је потребна трансплатација бубрега у Бјелорусији, за коју је потребно издвојити 140 000 КМ. Трансплатацију је потребно урадити што хитније и свака помоћ и подршка су пожељне.

Покажимо још једном Херцеговачку хуманост, одважност и смјелост да сваки подухват претвори у дjело, а овај пут дjело које ће помоћи да живот једног младића настави, руку под руку, са његовом будућношћу.