На помолу нова манифестација: Културно – спортско љето општине Гацко

Кабинет начелника Општине Гацко у сарадњи са јавним установама из области културе, спорта и туризма, покреће манифестацију која ће носити назив „Културно – спортско љето општине Гацко“.

Како истиче начелник општине, др Огњен Милинковић, план је да се омладини, студентима, али и свима који Гацко посјећују током љета, понуди што квалитетнији и разноврснији садржај.

„У сарадњи са релевантним установама из ових области, направићемо манифестацију са квалитетним и разноликим садржајем, која ће бити традиционална. Данас смо имали први радни састанак на којем смо договарали задатке. План је да до идућег састанка сви кандидују идеје и приједлоге, након чега ћемо дефинисати прецизан пројектни план са јасним буџетским оквиром“, рекао је Милинковић, истичући да ће се током реализације манифестације водити рачуна о епидемиолошкој ситуацији и поштовању свих мјера.

Датум и мјесто отварања манифестације нису прецизирани још увијек, али, како се могло чути током састанка, план је да почетак буде средином јула, са трајањем од мјесец дана.

Манифестација која је на помолу, свакако ће употпунити како културни, тако и спортски живот општине током предстојеће љетне сезоне.