Младост прегазила Сутјеску резултатом 4:0

Фудбалери Младости су у 4. колу убједљиво поразили Сутјеску из Фоче на свом терену, резултатом 4:0, тако да је херцеговачки дерби заслужено припао екипи из Гацка.

У првом полувремену голова није било, а могло је да је играч домаћих Горановић Д. искористио оправадано досуђен пенал. У току првог полувремена, забиљежене су неколике полушансе на обje стране.

Фудбалери Младости су у другом полувремену кренули офанзивније, што је резултирало голом у 69. минуту, који је постигао најбољи играч утакмице, Тодоровић.

Последњих 10. минута игре биле су кобне за госте из Фоче. Прво је у 78. минуту Тигран Горановић постигао други погодак за Младост, а потом су Тодоровић у 85. и Ћеранић у 90. поставили коначан резултат утакмице.

Са овим бодовима, Младост се сада налази на другом мјесту првенствене табеле.

Младост је наступила у саставу: Гузина, Мрковић, Н. Сушић, Вицо, Андрић,  Горановић Т. (од 87. мин. Лозо),  Горановић Д., Васиљевић (од 72. мин. Г. Сушић), Комненић,Тодоровић (од 87. мин.Пушара).

У следећем 5. колу које се игра у недељу 15. септембра, са почетком у 16:30 сати, Младост гостује у Мркоњић Граду, гдје се састаје са домаћом Слободом.

Подијелите вијест