Милан Бабић сениорски репрезентативац Србије у кик боксу

Увијек је част наступати за репрезентацију коју волимо. Свим срцем, у рингу први пут овог викенда за сениорску репрезентацију Србије, најбољи спортиста Гацка за прошлу годину и члан Кик – бокс клуба “Тигар” Милан Бабић, имаће прилику показати свој спортски таленат, али и оправдати педигре и потврдити класу.

Наиме, на позив селектора репрезентације Србије, Срђана Радуловића, он ће у Краљеву од 15 – 17. јуна наступати за репрезентацију Србије, чиме му је, како је рекао, указана велика част и привилегија.

Бабић ће учествовати у дисциплини лоу – кик до 75 килограма.

Задовољство је изразио и тренер КБК “Тигар” Веселин Ђуричић, који наглашава да је ово плод дугогодишњег рада и залагања на тренинзима.

“То је нешто што желим од првог дана бављења тренерским послом, да неко из нашег клуба буде репрезентативац Србије, или више њих што ће сигурно бити у будућности” рекао је Ђуричић и додао да их у Краљеву очекује озбиљно такмичење са респектабилним борцима.

Према ријечима Ђуричића, Милан је одавно изразио жељу да наступа под заставом Србије.

“Поставио је себи циљ да својим оствареним резултатима на Првенству Србије избори мјесто у репрезентацији, што је и урадио”, рекао је Ђуричић.

Подсјећамо, Милан Бабић је 2018. године постао професионални првак Европе у дисциплини К-1, што је до сада највећи спортски успјех у историји нашег града.

Подијелите вијест