Милан Бабић и Урош Мучибабић нови – стари прваци БиХ

У суботу, 25. марта, у Бихаћу је одржано Изборно првенство БиХ у дисциплинама лајт контакт и К1.  Чланови кик-бокс клуба Тигар Гацко, Милан Бабић и Урош Мучибабић, одбранили су титуле освојене прошле године и тако постали нови – стари прваци Босне и Херцеговине.

Милан је освојио прво мјесто у најјачој а истовремено и најтежој дисциплини кик-бокса К1, у категорији до 75 кг, и тако четврту годину заредом постао сениорски првак државе у кик боксу. И Урош се показао спремним и освојио прво мјесто у категорији до 71 кг. у дисциплини К1, и тако пету годину заредом постао првак државе без пораза у овој дисциплини.

Тренер Веселин Ђуричић, презадовољан је урађеним, и како и сам каже, сезона је почела одлично. „Милан  је обезбиједио учешће на Свјетском првенству које ће се одржати у октобру у Бразилу, а Урош за Европско првенство које ће се одржати у Македонији у септембру“, рекао је Ђуричић.

Наши кик-боксери настављају са напорним тренинзима и припремама за остала такмичења. У суботу их очекује бокс у Бања Луци, гдје ће  Урош покушати да обезбиједи одлазак на Свјетско првенство, кроз сусрете са најбољим боксерима из Српске. Током априла одлазе на Првенство БиХ у дисциплини лоу кик, гдје ће покушати да наставе низ започетих успјеха.

Првенство у Бихаћу је било организовано на нивоу Европског првенства. Учествовало је око 236 такмичара. Била је то фантастична промоција кик- бокса, а сви мечеви су преношени уживо питем лајв стрима.

Подијелите вијест