Крај одбојкашке полусезоне у МОК “Гацко”

Такмичарска сезона у скоро свим спортским колективима у Гацку за ову годину приводи се крају. На заслужени одмор одлази и Мушки одбојкашки клуб „Гацко“, који након одиграних 11. кола тренутно заузима седмо мјесто на табели Премијер лиге. Последњу овосезонску утакмицу на домаћем терену играли су против екипе из Какња.

„Сезону смо стартовали са подмлађеном екипом јер је пар старијих играча престало са активним играњем. На почетку смо имали проблема са повредама и тешким распоредом, а касније смо успјели комплетирати екипу и остварили смо битне побједе“, истиче тренер одбојкаша, Милан Бошковић.

Циљ МОК „Гацко“ ове сезоне је опстанак у лиги и афирмација млађих играча. Посебно истичу Данила Вуковића и Петра Копривицу, од којих у наредном периоду очекују да преузимају одговорност на терену и буду носиоци игре.

Истичу да је тренутно највећи проблем у клубу тешка финансијска ситуација која може довести у питање наставак такмичења али и осипања екипе.

„Искористио бих ову прилику да се захвалим играчима на труду и залагању који су и поред свих поменутих проблема дали свој максимум у досадашњем дијелу првенства, као и свима онима који су на било који начин помогли клубу у функционисању“, каже Бошковић. 

Одбојкаши одмарају до 20. јануара, након чега се враћају на терен и мечу против екипе Радника из Бијељине.

Подијелите вијест