Кошаркаши Гацка побиједили екипу Дрине резултатом 80:72

У XX колу Прве лиге РС, ОКК “Гацко” су уписали девету побједу, побиједивши екипу КК “Дрина” из Зворника, резултатом 80:72. По четвртинама 22:22, 17:13, 26:20 и 15:17. У кошаркашки веома занимљивој и неизвјесној утакмици, уз досуђну једну техничку и двије неспортске грешке нашем тиму, ОКК „Гацко“ долази до тијесне али заслужене побједе.

Играло се, како кажу “кош за кошем”, све док наши кошаркаши нису серијом од 8:0 на 3 минута прије краја меча направили “залиху” која је, како се испоставило, била недостижна за госте. Тако су домаћи побиједили у 3 од последње 4 утакмице, и са великим оптимизмом следећег викенда  дочекују другопласирану екипу “Борца” из Бања Луке.

Домаћу екипу је красила колективна игра, па с тога није ни чудно сто су имали чак пет  играча са двоцифреним учинком. Најефикаснији је био Тепавчевић са 21 поеном, а пратили су га Богићевић 17, Црногорац 15, Скоко 12 и Бабић са 10 поена. У екипи Дрине, бољи од осталих је био Младеновић  са 18 постигнутих поена.

ОКК “Гацко” се захваљује  публици  на великој подршци током овог сусрета, и позивају да их у што већем бороју подрже и у сусрету против екипе “Борца” из Бања Луке.

Подијелите вијест