Кик – бокс клуб “Тигар”: Богатији за двије златне медаље

У суботу, 24. фебруара на Илиџи је одржан Интернационални „Grand Prix BiH“ – турнир у кик боксу, који је окупио око 450 такмичара. Чланови кик – бокс клуба “Тигар” Гацко, Милан Бабић и Матеј Мучибабић освојили су прва мјеста.

Бабић је био први у дисциплини лоу кик категорија – 75 кг, савладавши репрезентативца Хрватске, јуниорског првака Европе и трећег на сениорском првенству Европе у полуфиналу, као и репрезентативца Црне Горе у финалу.

Мучибабић је био први у дисциплини кик лајт – 37 кг старији кадет, иако је по годинама млађи кадет, савладавши три противника убједљиво.

Према ријечима тренера, Веселина Ђуричића, такмичење је било изузетно јако.  “Задовољан сам оствареним резултатима и потврдом да се велики рад исплати и даје добре резултате”, каже Ђуричић и најављује Првенство БиХ у дисциплинама К1 и лајт контакт које ће се одржати 12. маја у Гацку, а у организацији кик – бокс клуба „Тигар“.

За наше кик боксере 10. марта  слиједи први дио Првенства БиХ у дисциплини фул контакт, а 16.17. и 18. марта Европски куп у Београду.