ЈП “Комус” Гацко: У току акција чишћења снијега

Температуре у порасту протеклих дана дозволиле су радницима Комуса да крену у акцију чићења ледених наслага које су заробиле градске улице и тротоаре. Према ријечима техничког директора ЈП „Комус“, Мила Вујичића, до сада је очишћена улица Краљице Јелене, један дио код пијаце, Немањина улица, а сада је у току чишћење центра града. „Температуре су већ у плусу, може се скидати лед, тако да раније нисмо могли радити ово што данас и протеклих дана радимо“, рекао је Вујичић.

Он је додао да је у граду и насељеним мјестима чишћење отежано, због већег промета саобраћаја али и због не тако добре сарадње са грађанима. „Комус је ту да пружи адекватну услугу грађанима, али исто тако очекујемо добру сарадњу, на обострану корист“, додао је Вујичић.

Радници Комуса машински и ручно лед уклањају испред прилаза јавним установама и на тротоарима. За одвожење снијега, ангажовали су возило предузећа „Антикорозија“.

За сутра је у плану чишћење ледених наслага у школском дворишту ОШ „Свети Сава“ Гацко, а ова акција се наставља и наредних дана.