Јавни позив за учешће у aкцелератор програму

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа 9. септембра расписала је Јавни позив за учешће у aкцелератор програму којим ће се проводити у Билећи.

Програм је намијењен почетницима у пословању заснованoм на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма предакцелерације, акцелерације и програма раста. Подршка у оквиру програма обухвата бесплатну обуку, бесплатну савјетодавну подршку из одређених области, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ, које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци. Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа: http://www.rars-msp.org/sr/zapocnite-vlastiti-posao-uz/n1217 и Предузетничком порталу Републике Српске:
http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/zapocnite-vlastiti-posao-uz-podrsku-akcelerator-programa/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 9. октобра 2019. године са назнаком “Пријава за учешће у акцелератор програму”.

Акцелератор програм се проводи у складу са Програмом рада са финансијским планом Агенције за 2019. годину, а у сарадњи са Општином Билећа и ЈУ Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Требиња.

Подијелите вијест