Извршена презентација главног пројекта спортске дворане у Гацку

Представници фирме „Ширбеговић инжењеринг“ д.о.о Грачаница, у петак 24. марта, у сали Скупштине општине Гацко, извршили су презентацију главног пројекта спортске дворане у Гацку. Презентацији су присуствовали представници општине и спортских удружења као и заинтересовани грађани.

Према пројекту, главна намјена објекта је мултидисциплинарна спортска дворана са пратећим просторијама: гардероба, тушеви, санитарије, просторија за судије, канцеларија, кафе бар, фитнес сала, пословни простор и пригодна продаја. Спортска дворана ће испуњавати услове одржавања свих дворанских спортова (рукомет, кошарка, одбојка, тенис) са гледалиштем од 834 сједећих мјеста на трибинама.

Током презентације, изнесено је низ предлога од стране стручних лица, које ће пројектанти уважити, а који ће бити уврштени у пројекат, након чега ће се провести процедура ревизије пројекта. Након тога слиједи поступак јавних набавки, гдје ће се изабрати најповољнији понуђач за извођење радова.

Пројектантска цијена износи око два милиона и стотину хиљада конвертибилних марака, са урачунатим порезом на додатну вриједност.

ИДЕЈНИ ПРОЈЕКАТ – ГАЦКО – СПОРТСКА ДВОРАНА

ТЕХНИЧКИ ОПИС

Подијелите вијест