Испраћена 69. генерација матураната СШЦ „Перо Слијепчевић“ Гацко

Средњошколски центар „Перо Слијепчевић“ Гацко у свијет одраслих вечерас је испратио 69. генерацију матураната. Упркос не тако повољним временским приликама, у свечаним одијелима и тоалетама, улицама Солунских добровољаца и Немањином прошетало је 125 матураната.

Испраћени аплаузима и поздравимa али и знатижељним погледима суграђана, који су и ове године имали само ријечи хвале за слављенике, по благослов свештеника упутили су се према цркви Свете Тројице, а одмах затим и у ресторан Кармен, гдје је уприличено славље.

За ученика генерације, ове године је проглашен Владан Гргур, који је од првог до четвртог разреда имао просјек  оцјена 5.00 и примјерно владање. Освајао је бројне награде из физике, математике и информатике.

„Првенствено ћу памтити незаборавне тренутке које сам провео са својим друговима и другарицама, па  тек онда одличан успјех, примјерно владање и успјехе на такмичењима. Био сам ђак генерације и у Основној школи, и када се вријеме добро организује сваки успјех се може постићи“, каже Владан.

Честитамо ученику генерације, као и свим матурантима и желимо им пуно успјеха у даљем школовању.

 

Подијелите вијест