Илиндански турнир: Стријелци “Младости” екипно и појединачно први

У недељу, 29. јула сениори СК „Младост“ наступили су на “Отвореном првенству Сокоца 2018” у дисциплини серијска ваздушна пушка, у мушкој и женској конкуренцији и били су најуспјешнији клуб. Након краће паузе у јулу, кренули су са активностима у другој полу сезони 2018. године.

У дисциплини ваздушна пушка, за сениорке су гађале: Николина Тодоровић, Дајана Крстојевић и Ивана Лажетић. Освојиле су прво мјесто испред екипа Рогатице и Сокоца.

Појединачно прва у сениоркама је била Николина Тодоровић, док је сребро освојила Дајана Крстојевић, а трећа наша такмичарка Ивана Лажетић је освојила пето мјесто појединачно.

У дисциплини ваздушна пушка, сениори гађали су: Момир Вуковић, Милован Вуковић и Иван Слијепчевић. Сениори су такође освојили прво мјесто у екипном пласману, испред екипа „Гласинца“ из Сокоца и Рогатице која је заузела треће мјесто.

Појединачно први у сениорима је био Момир Вуковић, сребрну медаљу је освојио Милован Вуковић а бронза је припала Ивану Слијепчевићу.

Чланови СК „Младости“ Иван Слијепчевић и Стефан Ашкрабић су у дисциплини ваздушни пиштољ, 30. јула отишли у Србију на припреме и стрељачки камп за узраст кадета, који се одржава у Караташу код Кладова од 01. до 08. августа.

Остали такмичари и тренери у Клубу су кренули са редовним тренинзима и припремама за камп стријелаца који се одржава у двије смјене у Требињу под покровитељством Министарства за породицу, омладину и спорт РС и траје од 12. до 26. августа.

 

 

 

Подијелите вијест