Хуманитарним квизом знања завршена сезона културних активности у ЈУ “КСЦ” Гацко

У сриједу 29. децембра, одржан је трећи по реду “Паб квиз знања” у организацији Јавне установе “Културно – спортски центар” Гацко. Квиз је одржан у Пабу “Downtown”, а аутори нимало лаких квиз питања и овај пут су били наши суграђани Драгиша Цетић и Срђан Матковић.

У такмичењу је учествовало десет екипа, неких ранијих учесника и доста нових лица, а велики аплауз на самом представљању добила је гостујућа екипа “Оградари” из Требиња. Изузетно позитивна атмосфера, ред питања, ред музике, сјајних упадица и смијеха, допринијели су да је вријеме брзо прошло, а “борилиште” су сви напустили пуни позитивних утисака. На крају се издвојила побједничка екипа “Кум 4”, која је измакла за неколико бодова најближим пратиоцима, другопласираним “Аутсајдерима”, а одмах за њима, на трећем мјесту, била је дружина “Слагалица”, побједници прошлог Квиза зњања који је одржан на Трим стази, у оквиру “Културно спортског љета Гацко 2021”. Сви остали поредали су се иза њих са минималном бодовном разликом.

И овог пута квиз је био хуманитарног карактера. Од котизација и додатних донација прикупљено је 350 КМ. У тој вриједности, Центар за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно” Гацко добио је дидактички материјал и остале потрепштине по њиховом избору, које су им уручили представници организације квиза и побједници.

Овим занимљивим и хуманим догађајем, ЈУ “КСЦ” Гацко је завршила своју сезону културних активности.

На самом почетку 2022. године, на распореду су традиционални хуманитарни спортски догађаји, поручују из ове јавне установе.

Подијелите вијест