Херцеговина и “Зеленгора” играле за Павла: Прикупљено 1.425 марака

Петак, 24. новембар обиљежен је даном солидарности и љубави у Спортској дворани у Гацку. Културно-умјетничко друштво “Зеленгора” организовало је незаборавни концерт с циљем прикупљања средстава за помоћ у лијечењу нашег суграђанина Павла Миловића.

Дворана је била испуњена топлотом и осмијесима присутних, док су се извођачи смјењивали на сцени доносећи са собом разноврсну културну баштину. Срца су куцала у ритму заједништва и солидарности према малом Павлу.

Поред КУД-а “Зеленгора” низали су се изузетни наступи пријатељских куд-ова из Херцеговине, попут АНИ “Јован Дучић” из Требиња, ГКУД “Алат Swisslion” из Требиња, КУД “Владимир Гаћиновић” из Билеће, КУД “Зора Херцеговине” из Билеће, КУД “Просвјета” из Берковића и женске пјевачке групе КУД-а “Љубиње” из Љубиња.

Сви извођачи допринијели су неописивој атмосфери, представљајући своју културу кроз игру, пјесму и традиционалну ношњу. Улазнице, чија је симболична цијена износила 5 КМ, биле су распродате, а укупно прикупљених 1.425 КМ свједочи о великом јединству и жељи заједнице да помогне Павлу.

Ово вече није било само концерт; било је то срдачно окупљање људи с истим циљем – пружити подршку Павлу.

Хвала свим извођачима, организаторима, посјетиоцима и пријатељима из Херцеговине који су учинили да “Херцеговина игра за Павла” буде незаборавно вече љубави и подршке. Нека ово вече буде подсјећање да заједно можемо постићи велике ствари, кажу у КУД “Зеленгора”.