Фудбал: У дербију кола подјела бодова

На отварању фудбалске сезоне у Гацку, састали су се  домаћа Младост  и Слога из Добоја. На крају утакмице резултат је био неријешен 1:1, што је можда и најреалнији  исход меча.

У седмом минуту утакмице, Младост је повела преко младог Тиграна Горановића, који је из јуниора  прекомандован у прву екипу. У 17. минуту утакмице, судија Видаковић из Зворника, досудио је пенал за госте. Сигуран извођач са бијеле тачке био је Вуковић, који изједначио резултат на 1:1, што је на крају био и коначан резултат утакмице.

У другом полувремену и једна и друга екипа имале су шанси да промијене резултат, али се то ипак није догодило. На крају подјела бодова, којом је сигурно задовољнија екипа Слоге, која је један од кандидата за пласман у Премијер лигу БиХ.

Младост је наступила у саставу: Гузина, Мрковић, Г. Сушић, Денда, Вицо, Андрић, Т. Горановић, Д. Горановић, Васиљевић (од 90. минута Прело), Тодоровић (од 56. минута Н. Сушић), Ћеранић (од 86. минута Пушара).

У другом колу, које се игра у суботу 24. августа са почетком у 17:00 сати, фудбалери Младости су поново домаћини ФК „Рудар“ из Угљевика.

Cезону првенства су почели и Јуниори и Кадети Младости, који се такмиче у Омладинској лиги БиХ група „ЈУГ“. У госте су дошли вршњаци из НК „Столац“ из Стоца. Кадети су поражени резултатом 1:0, а Јуниори су побиједили са 2:1.

Друго коло се игра већ сутра, 21. августа. Омладинцима Младости у госте долази ФК „Турбина“ из Јабланице. Од 15:00 сати играће Кадети, а од 17:00 сати Јуниори.

Подијелите вијест