Припреме фудбалера теку по плану

Припреме фудбалера Младости за предстојеће Првенство РС које почиње 17. августа одвијају се према плану. Тренинзи се и поред великих врућина одржавају два пута дневно и то ујутро и навече. У плану је одигравање четири до пет пријатељских утакмица са екипама из околних градова како да би екипа спремна дочекала почетак првенства.

У првој припремној утакмици која је одиграна на домаћем терену фудбалери су у сриједу дочекали ФК „Вележ“ из Невесиња, члана друге лиге РС група исток. Гости су поражени високим резултатом 5:0 (2:0). Стријелци су били Ћеранић Рајко  (2 гола), Горановић Драган, Пушара Бошко и Сушић Никола.

У другој припремној утакмици  фудбалери Младости су у суботу гостовали у Габели гдје су се састали са бившим премијерлигашем, а сада чланом Прве лиге федерације НК „Гошк“ из Габеле. Утакмица је завршена резултатом 1:1 (0:0). Стријелац за Младост је био Комненић Рајко у 85. минуту.

Младост је играла у саставу: Гузина (Перовић), Тодоровић (Копривица) , Мрковић (Лозо), Денда, Вицо, Комненић, Сушић Н. (Горановић Т.), Васиљевић (Дубљевић), Горановић (Пушара Б.), Андрић и Ћеранић (Сушић Г.).

У суботу, 3. августа, у 17:30 сати, Младост ће на свом терену дочекати НК „Бранитељ“ из Мостара члана Прве лиге Федерације БиХ.