Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Припреме фудбалера теку по плану

Припреме фудбалера Младости за предстојеће Првенство РС које почиње 17. августа одвијају се према плану. Тренинзи се и поред великих врућина одржавају два пута дневно и то ујутро и навече. У плану је одигравање четири до пет пријатељских утакмица са екипама из околних градова како да би екипа спремна дочекала почетак првенства.

У првој припремној утакмици која је одиграна на домаћем терену фудбалери су у сриједу дочекали ФК „Вележ“ из Невесиња, члана друге лиге РС група исток. Гости су поражени високим резултатом 5:0 (2:0). Стријелци су били Ћеранић Рајко  (2 гола), Горановић Драган, Пушара Бошко и Сушић Никола.

У другој припремној утакмици  фудбалери Младости су у суботу гостовали у Габели гдје су се састали са бившим премијерлигашем, а сада чланом Прве лиге федерације НК „Гошк“ из Габеле. Утакмица је завршена резултатом 1:1 (0:0). Стријелац за Младост је био Комненић Рајко у 85. минуту.

Младост је играла у саставу: Гузина (Перовић), Тодоровић (Копривица) , Мрковић (Лозо), Денда, Вицо, Комненић, Сушић Н. (Горановић Т.), Васиљевић (Дубљевић), Горановић (Пушара Б.), Андрић и Ћеранић (Сушић Г.).

У суботу, 3. августа, у 17:30 сати, Младост ће на свом терену дочекати НК „Бранитељ“ из Мостара члана Прве лиге Федерације БиХ.

Подијелите вијест