Фудбал: „Младост“ – „Власеница“ 3:1

Фудбалери Младости су у 20. колу Друге лиге РС били домаћини екипи ФК „Власеница“ из Власенице. Била је то утакмица права првенствена са доста пропуштених шанси за постизање голова. Након неколико пропуштених прилика домаћи су у 22. минуту повели са 1:0 поготком Рајка Комненића. У 50. минуту гости су искористили несмотреност одбране домаћих и преко Дражена Дубачкића изједначили на 1:1. Домаћи су другим голом Рајка Комненића у 79. минуту повели са 2:1.  Драган Горановић је у 90. минуту игре поставио коначан резултат утакмице од 3:1.

Младост је играла у саставу: Гузина, Лозо, Копривица, Салатић, Мрковић, Горановић, Комненић, Сушић, Пушара,Ћеранић, Јокановић (од 38. мин. Делић, од 69. мин Дангубић, од 86. мин. Братић.)

Након одиграних 20. кола на првом мјесту је екипа ФК „Напредак“ из Доњег Шепка са 48 бодова. Младост се налази на десетом мјесту са освојених 27 бодова.

У наредном 21. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“ које се игра  у суботу 15. априла са почетком у 16:30, фудбалери Младости гостују код екипе ФК „Дрина ХЕ“ из Вишеграда.

 

 

Подијелите вијест