Фудбал: „Младост“ Гацко – „Слога Јунајтед“ Бијељина 5:0

Фудбалери Младости су у 24. колу Друге лиге РС били домаћини екипи ФК „Слога Јунајтед“ из Бијељине. Била је то утакмица права првенствена са доста шанси и лијепих голова захаваљујући најбољем играчу утакмице Трипу Јокановићу који је са три гола уз помоћ Драгана Горановића и Немање Лоза испратио госте са пет погодака у мрежи. Након низа пропуштених шанси због неспретности домаћих фудбалера пред голом гостију у 45. минуту Јокановић постиже погодак за 1:0 и са тим резултатом се одлази на одмор. У 46. минуту Драган Горановић повећава резултат на 2:0. Трећи погодак за домаћина је дјело Јокановића у 70. минуту да би Немања Лозо у 82. минуту повећао на 4:0. У 84. минуту Јокановић постиже свој трећи погодак за коначан резултат од 5:0. „Ово је заслужена побједа домаћина над немоћном екипом Слоге из Бијељине“, кажу у ФК „Младост“ Гацко.

Младост је играла у саставу: Аничић. Братић, Бокић, Лозо, Мрковић, Салатић, Горановић, Копривица (од 57. мин Ламбић), Комненић, (од 66. мин Пејић), Јокановић, Сушић (од 40. мин Ћеранић С.)

Након одиграна 24 кола на првом мјесту је екипа ФК „Напредак“ из Доњег Шепка са 58 бодова. Младост се налази на деветом мјесту са освојеним 31 бодом.

У наредном 25. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“ које се игра  у недељу 07. маја са почетком у 17 часова фудбалери Младости гостују код екипе ФК „Пролетер“ из Дворова.

Омладинци Младости су у 15. колу Омладинске лиге ФСРС „ЈУГ“ група Херцеговина (предпионири и пионири) које се играло у недељу 30. априла, били домаћини екипи ФК„Сутјеска“ из Фоче. Пионири су одиграли неријешено са резултатом  1:1, а предпионири Сутјеске су били бољи и побиједили резултатом 3:1.