Фудбал: „Илићка 01“ – „Младост“ 1:0

Фудбалери Младости су у 23. колу Првенства Друге лиге група „Исток“ гостовали у Брчком гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Илићка 01“. Након 90 минута занимљиве игре, утакмица је завршена резултатом 1:0, за домаћина. У 53 минуту игре домаћи су повели 1:0. Стријелац за домаћина је био Арсић Милован, након грешке одбране Младости. Фудбалери Младости су имали и своје шансе за постизање голова, али нису успјели да их искористе. У 90 минуту игре, судија Гаврић Данијел оштетио је екипу Младости када није досудио пенал након прекршаја у шеснаестерцу. Након протеста, судија Гаврић показао је црвени картон помоћном тренеру Слијепчевић Веселину.

Младост је играла у саставу: Гузина, Мрковић, Дубљевић (од 81 мин. Антељ), Шиљеговић, Салатић, Дракул, Бјелогрлић (од 72 мин. Николић), Лозо, Горановић, Петковић, Сушић,

У наредном 24. колу Првенства РС, које се игра у сриједу 27. априла са почетком у 16 часова, фудбалери Младости дочекаће екипу ФК „Раднички“ из Каракаја.

У 14. колу које је одиграно у недељу 24. априла, Омладинци Младости (пионирска селекција) гостовали су у Хан Пијеску гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Хан Пијесак“. Утакмица је завршена резултатом 0:0.

У следећем 15. колу које се игра у суботу 30. априла, Омладинци Младости, Пионири и Кадети, гостују у Билећи гдје се састају са домаћом екипом ФК „Херцеговац“.

Подијелите вијест