Фудбал: “Илићка 01” Брчко – “Младост” Гацко 4:0

Фудбалери Младости су у 6. колу Друге лиге РС гостовали у Брчком, гдје су се састали са домаћом екипом УФК „Илићка 01“. Домаћи су повели већ у 12. минуту игре поготком Арсића. Домаћа екипа у 22. минуту повећава вођство на 2:0 голом Шавије, да би Арсић својим другим поготком повећао на 3:0. Тим резултатом се отишло на одмор.

 У 58. минуту другог полувремена. због повреде игру је напустио играч Младости Сретен Николић, тако да је до краја утакмице Младост играла са играчем мање. У 78. минуту игре Бојић постиже погодак за коначан резултат од 4:0. Заслужена побједа домаће екипе.

Екипа Младости je и у овом сусрету наступила ослабљена без неколицине играча. Изостали су повријеђени играчи Горановић, Дубљевић, Авдаловић. Због картона нису играли Ћеранић, Јокановић, Комненић и Мрковић као и неоправданог изостанка појединих играча.

Младост је играла у саставу: Шуковић, Бокић, Николић, Братић, Антељ, Лозо, Салатић, Црногорац, Пејић, Делић, Дангубић.

Након одиграних 6. кола, на првом мјесту је екипа ФК „Слога“ из Горњег Црњелова са максималних 18 бодова. Младост се налази на деветом мјесту са освојених 7 бодова.

У наредном 7. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра у суботу 23. септембра са почетком у 16 часова, фудбалери Младости су домаћини  лидеру на табели, екипи ФК „Слоге“ из Горњег Црњелова.

У оквиру 2. кoла јесењег дијела првенства Омладинске квалитетне лиге, ПФС Требиње група „ЈУГ“ које се играло у суботу 15. септембра, омладинци Младости (предпионири, пионири и кадети) гостовали су у Невесињу гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Вележ“. Млађи пионири и кадети домаћина су били бољи и побиједили са 6:0, односно 5:0, а пионири Младости су побиједили домаћина са 5:0.

Подијелите вијест