Фудбал: ФК „Јединство“ Брчко – ФК „Младост“ Гацко 3:0

Фудбалери Младости су у последњем 14. колу јесењег дијела Првенства Друге Лиге група „Исток“ гостовали у Брчком гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Јединство“. Након 90 минута игре утакмица је завршена резултатом 3:0 за домаћина. Прво полувријеме је завршено резултатом 0:0 иако су обје екипе имале шансе за постизање погодака. Домаћа екипа је своју бољу игру крунисала поготком у 50. минуту игре, а стријелац за домаће био је Младен Бојић.
У 60. минуту игре оправдано је досуђен пенал за екипу Јединства који је искористио Младен Бојић и повисио резултат на 2:0. У 82. минуту најбољи играч утакмице Младен Бојић постиже свој трећи погодак за 3:0 и коначан резултат што му је ово 9 постигнути погодак у јесењем дијелу првенства и заузима прво мјесто на листи стријелаца са играчем Младости Марком Дракулом. Екипа Младости је у овој утакмици наступила ослабљена без Гузине, Салатића, Комненића и Авдаловића као и већ дуже вријеме повријеђеног Рајка Ћеранића.

Младост је играла у саставу: Шуковић Чедомир,Лозо Дејан,Мрковић Бојан, Дубљевић Марко (од 61. мин. Топаловић Милан), Петковић Миљан, Шиљеговић Горан, Самарџић Лазар, Сушић Новак (од 67 мин. Мастиловић Јован), Горановић Драган, Дракул Марко, Пушара Бошко(од 81. мин. Сушић Данило).

Овом утакмицом завршен је јесењи дио Првенства Друге Лиге група „Исток“. Фудбалери Младости се налазе на осмом мјесту са освојених 19 бодова, уз 4 побједе 7 неријешених утакмица и 3 претрпљена пораза. Осмо мјесто за екипу оваквог реномеа је неуспјех обзиром да се ради о дугогодишњем Прволигашу РС и некадашњем Премијер лигашу БиХ.

У наредном, 15. колу друголигашког Првенства група „Исток“ које се наставља почетком марта 2016. године фудбалери Младости ће гостовати у Рогатици гдје ће се састати са домаћином ФК „Младост“.