Фудбал: Дрина – Младост 2:1

У заосталој утакмици 23. кола Првенства РС, фудбалери Младости гостовали су у Зворнику гдје су се састали са домаћом  екипом ФК „Дрина“, од које су поражени резултатом од 2:1 (2:1).

Домаћи фудбалери су први гол постигли у 13. минуту игре, а стријелац је био Кикић Александар. Фудбалери Младости су изједначили у 19. минуту поготком из пенала. Успјешан је био Ћеранић Рајко. У 26. Минуту, Николић Александар постиже други погодак за домаће што је на крају био и коначан резултат утакмице. Све у свему, заслужена побједа домаћина за врх првенствене табеле.

Младост је наступила у саставу: Гузина, Мрковић, Денда, Лозо, (од 46 мин. Пушара), Сушић Г. (од 60 мин. Дубљевић), Вицо, Андрић, Прело, Комненић, Т одоровић (од 87. мин. Милошевић) и Ћеранић.

На првенственој табели Младост заузима 7. мјесто са освојена 33 бода. На првом мјесту је и даље Дрина из Зворника са 46 бодова, друга је екипа ФК „Подриње“ из Јање са освојених 40 бодова.

У 24. колу које се по распореду игра у суботу 10. маја, са почетком у 16:30 сати, фудбалери Младости су домаћини екипи ФК „Пролетер“ Теслић.

У 26. колу Омладинци ФК „Младости“ су били домаћини екипи НК „Троглав“ из Ливна. Кадети су поражени резултатом 1:0, а јуниори су били бољи од гостујуће екипе и побиједили 1:0. У 27. колу Омладинци ФК „Младости“ гостују у Мостару, гдје се састају са домаћом екипом НК „Бранитељ“ из Мостара.