ФК „Напредак“ Доњи Шепак-ФК „Младост“ Гацко 4:2

Фудбалери  Младости су у  првом колу Друге лиге Републике Српске група „Исток“ гостовали у Доњем Шепку гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Напредак“. Била је то утакмица са доста шанси и постигнутих погодака. Домаћини су први повели 1:0 поготком Јевтића у 16. минуту игре. На 2:0 повисио је Ристановић у 19. минуту.

У другом полувремену стријелци су били ефикасни. Играч домаћих Обрадовић у 57. минуту постиже погодак за 3:0. Играчи Младости се нису предавали тако да су Ћеранић Рајко поготком у 69. минуту и Николић Сретен у 77. минуту смањили резултат на 3:2, а  играч домаћих Арсеновић својим голом у 81. минуту поставио је коначан резултат од 4:2 и прве бодове за домаћина.

Екипа Младости је у односу на прољећни дио Првенства претрпила доста промјена. Дракул Марко је отишао у Јединство из Брчког, Петковић Миљан, Шиљеговић Горан и Самарџић Лазар играће за ФК “Вележ” из Невесиња.

Младост је играла у саставу: Гузина, Сушић Д. (од 46. мин. Дангубић), Мрковић, Лозо, Салатић, Авдаловић (од 85. мин. Антељ), Ћеранић, Пушара, Сушић Н, Бјелогрлић (од 70. мин. Копривица).

У наредном 2. колу Првенства Друге Лиге група „Исток“ које се игра  у суботу 20. августа,  фудбалери Младости дочекују екипу ФК „Јединство“ Бродац.

Утакмица ће почети у 17:00  часова.