ФК „Младост“ Рогатица – ФК „Младост“ Гацко 2:0

Протеклог викенда, фудбалери Младости су у 12. колу Друге лиге Републике Српске, група „Исток“, гостовали у Рогатици гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Младост“. Домаћини су повели у 23. минуту, поготком Тадића. Када су сви очекивали последњи звиждук судије Текића из Зворника, домаћини су били спретнији и голом Нешковића у 90. минуту повели са 2:0 чиме су потврдили побједу и три нова бода.

Утакмица је имала доста прекршаја, а резултат тога је и осам жутих и два црвена картона, по један на обје стране. Од 63. минута, фудбалери Младости су играли са играчем мање, након искључења Новака Сушића, због два жута картона.

Након одиграних 12 кола, Младост се налази на дванаестом мјесту са освојених 15 бодова.

У наредном 13. колу Првенства РС које се игра у суботу 05. новембра, са почетком у 14 часова, фудбалери Младости су домаћини екипи ФК „Вележ“ из Невесиња.

У 9. колу Омладинске квалитетне лиге ФСРС „ЈУГ“ група Херцеговина (Предпионири, Пионири и Кадети) протеклог викенда, Омладинци Младости су гостовали у Билећи гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Херцеговац“. Кадети домаће екипе су били бољи и побиједили резултатом 2:0. Предпионири домаћина су побиједили резултатом 2:0, а Пионири Младости су заслужено побиједили домаћина резултатом 2:1.

У 10. колу Омладинске квалитетне лиге ФСРС „ЈУГ“ група Херцеговина (Предпионири, Пионири и Кадети) које се игра у недељу 06. новембра, Омладинци Младости су домаћини екипи ФК „Вележ“ из Невесиња. Утакмице почињу од 10 сати.