ФК „ Младост“ Гацко: Припреме за јесењи дио првенства

Фудбалери Младости су прије седам дана започели са припремама за почетак Првенства у Другој лиги група „Исток“ сезони 2015/16. година. Припреме са започеле са доста закашњења због проблема које је донијело испадање из Прве лиге РС а који су у међувремену ријешени.

Одржана je Скупштина клуба на којој је изабрано ново Предсједништво клуба у коју су ушли неки стари чланови појачани са новим лицима. Јединствен је закључак да је било одређених пропуста током читаве сезоне. Недисциплина, неоправдани недоласци на тренинге играча са стране, непоштовање боја клуба као и лоша финансијска ситуација, главни су разлози лошег резултата и губљења статуса прволигаша. Закључак свих је да се клуб консолидује, а не по сваку цијену да се бори за повратак у Прву Лигу, а ако се укаже прилика треба је искористити. Тим је подмлађен са играчима из јуниорског погона.

Боје Младости у јесењем дијелу првенства браниће: Гузина Слободан, Шуковић Чедомир, Тепавчевић Саша, Мрковић Бојан, Лозо Дејан, Пушара Бошко, Комненић Рајко, Салатић Ђорђе, Сушић Новак, Горановић Драган, Ћеранић Рајко, Дубљевић Марко, Горановић Стефан, Бјелогрлић Стеван, Николић Сретен, Гузина Јован, Достињић Миладин, Мастиловић Јован, Ламбић Владимир, као и Шиљеговић Горан и Петковић Миљан који су дошли из ФК „Вележ“ Невесиње.

У односу на претходно првенство екипу руководство клуба се одрекло услуга Вицо Миљана, Прело Мирослава, Андрић Сава и Перовић Милоша (отишли у Леотар Требиње) као и Тохољ Марка и Вуковић Душана.

У првом колу Првенства у Другој лиги група „Исток“ које стартује у суботу 15. августа са почетком у 17:00 часова када фудбалери Младости на свом терену дочекују екипу ФК „Младост“ из Рогатице.

Подијелите вијест