ФК „Младост“ – ФК „Младост БС“ 3:1

Фудбалери Младости су у 10. колу Друге лиге РС били домаћини екипи ФК „Младости“ из Богутова Села. Утакмица права првенствена са доста шанси и лијепих голова захаваљујући најбољем играчу утакмице Драгану Горановићу који је са два своја евро гола постигнута из слободног ударца у 10. и 80. минуту донио побједу домаћину. Трећи погодак за домаћина је дјело Марка Дракула у 68. минуту након изведеног корнера. Једини погодак за госте постигао је Далибор Јовановић у 68. минуту што је и био коначан резултат утакмице 3:1 за домаћина.

Младост је играла у саставу: Гузина, Лозо, Мрковић, Салатић, Петковић, Горановић (од 83. мин Сушић Данило), Комненић, Топаловић (од 65. мин Самарџић), Сушић Н, Шиљеговић (од 90. мин Николић), Дракул.

Након одиграних 10 кола на првом мјесту је екипа ФК „Напредак“ из Приједора са 25 бодова. Младост се налази на шестом мјесту са освојених 13 бодова.

У наредном 11. последњем колу Првенства РС – Друга лига „Исток“које се игра у суботу 24.10.2015 године са почетком у 14:30 часова фудбалери Младости гостују код екипе ФК „Напредак“ из Доњег Шепка.

У 6. колу Омладинске лиге – Група „Југ“ (Пионири и Кадети) које се играло у недељу 18.10.2015 године, Омладинци Младости су били домаћини екипи ФК „Херцеговац“ из Билеће. Кадети гостујуће екипе су били бољи и побиједили резултатом 2:1, а Пионири домаћина су добили утакмицу резултатом 1:0.

У следећем 7. колу које се игра у суботу 24.10.2015 године, Омладинци Младости гостују у Рогатици гдје се састају са домаћом екипом ФК „Младост“.

Подијелите вијест