ФК “Младост” Гацко – ФК “Младост” Богутово Село 4:0

Фудбалери  Младости из Гацка су у  18. колу  Друге лиге РС били домаћини истоименој екипи ФК „Младост“ из Богутовог Села. Утакмица права првенствена са доста шанси и лијепих голова захваљујући доброј игри читаве екипе која је прва два кола претрпјела поразе од екипе Напредак на домаћем терену и екипе Јединство Бродац у гостима.

Већ у 6. минуту, домаћин долази у вођство поготком Ћеранића из оправдано досуђеног пенала након прекршаја голмана гостију на домаћем играчу Пушари. На 2:0 повећао је најбољи играч утакмице Драган Горановић, у 63. минуту игре. Трећи погодак за домаћина је дјело Сретена Николића у 66. минуту. Коначан резултат за 4:0 поставио је Стеван Бјелогрлић у 84. минуту игре. Резултат је могао бити и већи да су своје шансе искористили Ћеранић, Мрковић, Пушара. У 73. минуту одлични голман домаћих, Мирослав Аничић, одбранио је пенал гостујућем играчу Маринковићу.

Младост је играла у саставу: Aничић, Копривица, Лозо, Мрковић, Горановић Комненић, Сушић, Пушара(од 46. мин Николић), Дубљевић (од 74. мин Бјелогрлић), Ћеранић, Јокановић.

Након одиграних 18. кола, на првом мјесту је екипа ФК „Напредак“ из Доњег Шепка са 45 бодова. Младост се налази на једанестом мјесту са освојених 24 бода.

У наредном 19. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра  у суботу 01.04.2017. године са почетком у 16 часова, фудбалери Младости гостују екипи ФК „Фамос“ из Војковића.