Финале Премијер лиге БиХ- Успјешна година за гатачке стријелце

На петом финалном купу Премијер лиге БиХ, који се одржао протеклог викенда у Зеници, учествовали су стријелци стрељачког клуба „Младост“, у обје конкуренције.

Сениорке „Младости“ су у дисциплини ваздушна пушка стигле до медаља и заузеле екипно треће мјесто у коначном овогодишњем пласману лиге а наступиле су у саставу, Милијана Бошковић, Јелица Вуковић и Дајана Крстојевић.

Сениори у дисциплини ваздушна пушка, су заузели екипно четврто мјесто у коначном пласману Премијер лиге а наступили су у финалном колу у  саставу, Бранислав Бошковић, Милован Вуковић и Владимир Говедарица.

Сениори у дисциплини ваздушни пиштољ, су једина екипа „Младости“ која није имала наступе у сваком колу а заузели су четврто мјесто екипно у коначном пласману Премијер лиге БиХ. Овим финалом су завршене такмичарске активности СК „Младост“ за сезону 2014. године.

Стријелци „Младости“ који наступају у најачој сениорској лиги БиХ су узраста пионира и кадета који су покупили већину првих мјеста у својим категоријама у протеклој такмичарској сезони било у РС или БИХ, те смо сигурни да ће гатачки стријелци убудуће бити још успјешнији.

У прилогу  се може видети преглед овогодишњих постигнутих резултата  СК „Младост“ и СКИ „Гацко“ из Гацка.

РЕЗУЛТАТИ СК „МЛАДОСТ“ ГАЦКО У 2014. ГОДИНИ