Донација Микрофина основној школи у Гацку

Представници Микрокредитног друштва „Микрофин“ из Требиња, данас су у ОШ „Свети Сава“ Гацко донирали школску опрему за кабинет географије у виду географских карата, ДВД, телевизор али и неколицину наставних уџбеника за школску библиотеку.

Шеф филијале Микрофина, Споменка Таминџија, истакла је да донације овакве врсте раде већ дужи низ година на простору БиХ. „Ово је диван аспект нашег посла, када смо у прилици да помогнемо школама и на тај начин олакшамо процес учења и креативног развоја сваког дјетета. Надам се да ће овај наш гест бити добар примјер за све друге фирме, како бисмо заједнички унаприједили здрав развој дјеце“, истакла је Таминџија.

Директор школе Радан Поповић, захвалио се представницима Микрофина на овом гесту, истичући задовољство што се један овакав пројекат донације реализовао и у школи у Гацку.

Већ неколико година, Микрофин је покренуо амбициозан пројекат опремања основних школа неопходним намјештајем и опремом. Имају традицију улагања у вртиће, школе и дјечије фестивале у цијелој земљи, а ове године као посебан акценат стављају на донације основним школама.

Поред Гацка, у наредном периоду, Микрофин има у плану донације за школе у Берковићима и Љубињу.

Подијелите вијест