Домаћину бодови : Младост –Дрина ХЕ- 2:1

Фудбалери “Младости” су у 5. колу  Прве лиге Републике Српске били домаћини екипи ФК „Дрина ХЕ“ из Вишеграда. Домаћи су након 90 минута игре били бољи и побиједили резултатом 2:1.

Утакмица је одиграна по веома тешком терену, али приказана игра била је на задовољавајућем нивоу. Голове за домаћина постигли су Комненић Рајко у 20. минуту и Вицо Миљан у 65. минуту игре. Стријелац за гостујућу екипу био је Мирковић Иван у 48. минуту из пенала. Младост је играла у саставу: Марковић, Салатић, Мрковић, Д. Горановић, Вицо, Прело (од 64. мин. Вуковић),Тохољ (од 78. Пушара), Андрић, Комненић, Ћеранић (од 90. мин. Лозо).

Након одиграних пет кола, на првом мјесту се налази екипа ФК „Леотар“ из Требиња са 12 бодова, на другом је екипа ФК „Козара“ из Градишке са 10 бодова а „Младост“ се нашла на трећем мјесту, такође са освојених 10 бодова али слабијом гол разликом.

У наредном, 6. колу Првенства које се игра  у суботу 20. септембра 2014. године са почетком у 16:00 сати, фудбалери „Младости“ гостују у Власеници, гдје се састају са новим прволигашем ФК „Власеница“.

У 8. кoлу јесењег дијела првенства Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ које је одиграно у недељу 14. септембра 2014. године, омладинци „Младости“ су гостовали у Чапљини гдје су се састали са  вршњацима НК „Чапљина“. Кадети и јуниори “Младости” су поражени од вршњака из Чапљине резултатом 4:1.

У следећем, 9. колу које се игра у недељу 21. септембра 2014. године, омладинци „Младости” дочекују вршњаке  ХНК „Бранитељ“ из Мостара. Утакмице почињу у 10:00 сати- за кадете и 12 сати- за јуниоре.

Подијелите вијест