Ђурђица и Бошко поклонили још један концерт гатачкој публици

Синоћ је у препуној сали Парохијског дома у Гацку, одржан  концерт  музичких умјетника из нашег града. Публици су се представили Ђурђица Бабић, сопран и Бошко Тепавчевић, баритон, у класи Александра Драгојевића.

На концерту су учествовали и Соња и Свјетлана Бабић, које су пјевале етно музику и Љиљана Зеленовић која је маестрално свирала на клавиру, а од ове године је и уписала средњу музичку школу у Требињу, одсјек клавир. На репертоару су се нашла дјела класичне музике (Моцарт, Пучини, Гершвин).

Соња и Свјетлана су пјевале: “Расти, расти, мој зелени боре”, “Црвен цвете”,”Судбо моја” и једну руски пјесму-“ Винавата ли ја”, а од поп музике, публика је имала прилику да чује пјесме Оливера Драгојевића, Марка Антонија Солиса и пјесму “I dreamed a dream” из мјузикла “Јадници”. На клавиру су свирале Љиљана и Ђурђица,а публика је уживала у дјелима Едварда Грига, Шопена и других музичких великана.

Ђурђици и Бошку је ово трећи заједнички концерт, а надају се да ће их бити још  много. “Ја крећем на факултет у октобру, а Бошко ће остати овдје да ради, али нас свакако то неће омести да стварамо и радимо на себи, а у плану су нам још неки концерти”, каже Ђурђица.

Учесници су још једном показали свој рад и таленат на изузетно разноврсном, занимљивом, али и тешком репертоару, што је публика наградила громогласним аплаузом.