Дјечији вртић прославио 33. рођендан – Васпитачи глумили за дјецу (ФОТО)

Јавна предшколска установа “Дјечији вртић” Гацко данас слави 33. године рада и постојања. Преображени у омиљене дјечије ликове из цртаних филмова, васпитачи средње и старије групе Нада Јововић, Зорица Копривица, Мирјана Сокнић и Станка Шојић, у сарадњи са стручним кадром ове установе, малишанима су поклонили најљепши и најрадоснији рођендан до сада.

Кажу, сваки рођендан је посебан на свој начин, али данас су сви посебно весели и задовољни.

“Малишанима смо приредили мало изненађење. По сценарију који је написала Нада Јововић, васпитачице су се данас преобразиле у омиљене цртане ликове малишана и извели једну представу за сву дјецу вртића. Кроз ову представу испричале су једну лијепу и поучну причу како треба бити у свему скроман, захвалан и како треба све дијелити” – каже директор вртића, Јелена Гутовић.

Изненађење је све малишане чекало и у њиховим собама. Тамо су ломили пињате, те су се поред сласне торте направљене од разног воћа у част рођендана частили и другим слаткишима.

Жеље за 33. рођендан су подијелили и са нама – поред доброг здравља свих малишана који користе њихове услуге, пожељели су нове просторије, за које је пројекат у завршној фази, али и што више дјеце која ће у њима боравити.

Срећно!

Подијелите вијест