Дерби домаћину: Младост – Подриње 2:1

Фудбалери Младости су у оквиру 8. кола наставили са добрим играма у првенству, гдје су на стадиону у Гацку у дерби сусрету, поразили екипу Подриња из Јање резултатом 2:1 (2:0). Младост је повела у 11. минуту игре голом Тиграна Горановића, након додавања Драгана Горановића. У 42. Минуту, Младост долази до вођства од 2:0. Акција је кренула од Драгана Горановића, а његово додавање у гол је претворио Бојан Мрковић.

У другом полувремену, фудбалери Младости су имали неколико шанси за постизање голова али се својим одбранама истакао голман гостију Зворничанин. Наставак сусрета донио је бољу игру гостију из Јање. У 70. минуту досуђен је пенал за Подриње, послије старта Васиљевића над гостујућим играчем. Сигуран реализатор са бијеле тачке био је Давор Арнаутовић.

Младост је играла у саставу: Гузина , Мрковић, Денда, Вицо Андрић, Горановић Т, Горановић Д (од 88. мин. Сушић Н.), Васиљевић (од 76. мин. Сушић Г.), Комненић, Тодоровић (од 87. мин. Лозо), Ћеранић.

Младост се налази на другом мјесту првенствене табеле са освојених 17 бодова. На првом мјесту је Дрина из Зворника са освојених 20 бодова.

У следећем 9. колу које се игра у суботу 12. октобра, Младост гостује у Вишеграду гдје се састаје са домаћом Дрином ХЕ.

Подијелите вијест